ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο κυνήγι της ανίκητης Δανίας

Έγραφα χτες ότι η Κύπρος δεν είναι Σαν Μαρίνο και θέλει προσοχή. Και σίγουρα δεν είναι, αλλά η Εθνική μας χτες, δεν την άφησε σε καμία περίπτωση να ελπίζει σε κάτι. Αν και χρειαστήκαμε και πάλι, την απίστευτη ικανότητα που έχει ο Μπακασέτας, να σουτάρει, λες και έχει αλφάδι στο παπούτσι, το 3-0 ήταν ενδεικτικό της αλλαγής που έχει φέρει ο Πογέτ στην ομάδα και την διάθεση που δείχνουν οι διεθνείς, να την ξαναβάλουν στο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων.

Και το κυριότερο; Ζέσταναν και τους Βολιώτες, οι οποίοι την Κυριακή που είναι και αργία, θα το τιγκάρουν το Πανθεσσαλικό στον πιο δύσκολο αγώνα με το Κόσοβο, που θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο. Όσο για τα χτεσινά σημεία, και η Ισπανία μας δικαίωσε και με το «2» και με το «under», όπως και το Κόσοβο με τον «1», ενώ ατυχήσαμε με την Γεωργία. Για σήμερα, τα προγνωστικά στοιχήματος, θα επικεντρωθούν στον όμιλο της Γαλλίας και της Κροατίας, που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, εξαιτίας της Δανίας.

Αυστρία – Γαλλία

Θύματα και οι δύο της εξαιρετικής Δανίας και μάλιστα με εντός έδρας ήττες και με το ίδιο σκορ, 2-1, με τη διαφορά ότι η Αυστρία με τη νίκη της στην πρεμιέρα στη Κροατία, είναι καλύτερη βαθμολογικά απ΄ ότι οι Γάλλοι, οι οποίοι έχουν μόνο έναν βαθμό σε δύο αγώνες, από το 1-1 με την Κροατία. Σίγουρα, το να βλέπεις σε έναν όμιλο, τις δύο φιναλίστ του Μουντιάλ, Γαλλία και Κροατία στις τελευταίες θέσεις, είναι έκπληξη και γι’  αυτό οι «τρικολόρ» σήμερα καίγονται για το τρίποντο. Ο Ντεσάμπ έκανε πολλές διαφοροποιήσεις στην 11άδα και στα δύο πρώτα ματς, αλλά σήμερα θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή, με τον τερματοφύλακα Γιορίς που ξεκουράστηκε με την Κροατία, αλλά και τους Καντέ, Κούντε, Ερναντέζ, Μπενζεμά και Γκριεζμάν, να ξεκινάνε βασικοί.

Το μόνο πρόβλημα για τον Γάλλο τεχνικό, είναι η απουσία του Βαράν και μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του στα στόπερ, ο Κονατέ. Στο σενάριο αυτό, ο Ράνγκνικ, ίσως παρατάξει την Αυστρία, με 3 στόπερ. Οι γηπεδούχοι στην εντός έδρας ήττα από τη Δανία, είχαν 17 τελικές προσπάθειες και θεωρώ ότι και σήμερα θα έχουν τις ευκαιρίες τους, γι’  αυτό θα ποντάρω και στα γκολ. Άλλωστε και αυτοί και οι Γάλλοι, σκοράρουν πολύ τελευταία και συγκεκριμένα, στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, οι Γάλλοι έχουν πετύχει 50 και οι Αυστριακοί 44! Όσο για τον τελικό νικητή, θα δώσω προβάδισμα στους Γάλλους, οι οποίοι τρέχουν κι ένα αήττητο σερί 15 αγώνων, εκτός έδρας.

Δανία – Κροατία

Η Δανία βρίσκεται στα καλύτερα της και η Κροατία…ψάχνεται! Πραγματικά, οι γηπεδούχοι, με τις εκτός έδρας νίκες που πετύχανε στα δύο πρώτα τους παιχνίδια με Γαλλία και Αυστρία, έφτασαν τις 12 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια τους κι έχουν γίνει ομάδα-φόβητρο! Οι 3 ήττες μάλιστα, ήταν στον ημιτελικό του EURO, που αποκλείστηκαν από την Αγγλία στην παράταση, στο τελευταίο τους παιχνίδι στα προκριματικά του Μουντιάλ, που είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση κι έχασαν από τη Σκωτία και σε ένα φιλικό με την Ολλανδία.

Η Κροατία από την άλλη, δείχνει να μην παίρνει σοβαρά το Nations League και δεν είναι τυχαίο, ότι από το 2018 που ξεκίνησε η διοργάνωση, έχει πετύχει μόνο 2 νίκες σε 12 αγώνες και στους 9, δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ στον καθένα! Απίστευτο για μια ομάδα που έπαιξε τελικό Μουντιάλ. Μετά την ήττα εφέτος στην πρεμιέρα από την Αυστρία (0-3), έβγαλαν αντίδραση στο ματς με τους Γάλλους (1-1) στο Ζάγκρεμπ, αλλά η Γαλλία έπαιζε χωρίς πολλούς βασικούς, ανάμεσα τους και ο Μπενζεμά με τον Εμπαπέ. Δίνω τον τίτλο του φαβορί στους Δανούς, οι οποίοι μάλιστα έχουν 10 σερί νίκες εντός έδρας, ενώ έχουν σκοράρει στα 5 τελευταία παιχνίδια τους, κόντρα στους Κροάτες. Η παρέα του Μόντριτς είναι στο μεταξύ και κακή εκτός έδρας. Από τον τελικό του Μουντιάλ 2018, όπου είχε μάλιστα αποκλείσει, στα πέναλτι, στα προημιτελικά και την Δανία, μέχρι σήμερα, έχει 8 ήττες και μόνο 5 νίκες στα 18 συνολικά παιχνίδια που έπαιξε μακριά από τη χώρα της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 090622

09 Ιούν 22

Και τώρα τι; Break και ισοφάριση εκ μέρους της Εφές ή νίκη και καθαρό πλέον προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε;…

ελβετια ισπανια προγνωστικα

09 Ιούν 22

Για σήμερα επέλεξα να προτείνω προγνωστικά στοιχήματος, με έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα, γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν ευκαιρίες με ανεβασμένες…

ΟΥΑΛΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

08 Ιούν 22

Το 50o γκολ του Χάρι Κέιν με το εθνόσημο, χάρισε την ισοπαλία χτες στην Αγγλία στο Μόναχο κόντρα στους…

παναθηναικοσ λαρισα μπασκετ

08 Ιούν 22

«Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες», λέει μια παροιμία το νόημα της οποίας επιβεβαιώνεται στην προκειμένη περίπτωση……

σκοντησ προγνωστικα μπασκετ 070622

07 Ιούν 22

Eβαλε ήδη στη βιτρίνα της το Κύπελλο Τουρκίας και το τρόπαιο της Ευρωλίγκας και πλέον η Εφές σημαδεύει το…

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

07 Ιούν 22

Από τα θετικά που έχει το Nations League, είναι η μεγάλη κατηγορία του. Εκεί που κοντράρονται οι κορυφαίες Εθνικές…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 060622

06 Ιούν 22

Από τη στιγμή που η σημερινή ημέρα είναι… Τσαγκαροδευτέρα για την Ελλάδα, το ΝΒΑ και την Ισπανία, ιδού η…

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

06 Ιούν 22

Α ρε Εθνικάααα…ραααααα, που θα ΄λεγεκαι ο αείμνηστος ο κυρ Γιάννης. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η αγωνιστική εικόνα,…

Παναθηναϊκός Νέντοβιτς

05 Ιούν 22

Ο Ολυμπιακός καθάρισε με τρεις κατοστάρες, με συνολική διαφορά 110 πόντων και στο άψε-σβήσε τη σειρά των ημιτελικών με…

ΟΥΑΛΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚ

05 Ιούν 22

Ανάμικτα τα συναισθήματα και χτες στα παιχνίδια που προτείναμε, με την Ιταλία να παραμένει ο κακός δαίμονας των Γερμανών,…

Author: Joseph Johnson