aktinografia pame stoixima

Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (18.06.2022)

Για αγώνες σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική υπάρχει ενδιαφέρον στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (18/06). Εντός συνόρων ξεχωρίζει το ματς μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Σούπερ Λιγκ, ενώ υπάρχει δράση που αξίζει προσοχής στη Νορβηγία. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα πιο κάτω.

Κρίνεται μία θέση στη Σούπερ Λιγκ

Έχοντας ως παρακαταθήκη την εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας την προηγούμενη βδομάδα, η Λαμία θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας μας στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Ευκαιρία για την Μπόντο

Επιστροφή στη δράση στη Νορβηγία, όπου η Μπόντο/Γκλιμτ ταξιδεύει στην έδρα της ουραγού Κρίστιανσουντ με στόχο μία νίκη – εφαλτήριο αντεπίθεσης στην Eliteserien. Νωρίτερα η Στρομσγκόντσεντ που πετούσε φωτιές πριν τη διακοπή παίζει στην έδρα της ασταθούς Σάρπσμποργκ.

Ντεμπούτο Τζον Ράσελ στη Σλίγκο Ρόβερς

Η 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Ιρλανδίας ολοκληρώνεται απόψε, με τη Σλίγκο Ρόβερς να υποδέχεται τη Φιν Χαρπς (21:45). Ντεμπούτο για τον Τζον Ράσελ στον πάγκο των γηπεδούχων, αντικαθιστώντας τον Λίαμ Μπάκλι, με στόχο να επαναφέρει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Με κόντρα παράδοση η Ταλίνα Κάλεφ

Κόντρα σε μία κάκιστη παράδοση θα παραταχθεί η Ταλίνα Κάλεφ στην έδρα της Τρανς Νάρβα, λίγο αργότερα η Πάιντε υποδέχεται την Κουρεσάρε ως το μεγάλο φαβορί για νίκη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εσθονίας.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Ρίγα

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρίγας Σκόλα, η Ρίγα ταξιδεύει στην έδρα της Τούκουμς 2000 με μοναδικό στόχο το “τρίποντο”. Νωρίτερα η Βαλμιέρα υποδέχεται την ουραγό Σούπερ Νόβα, ενώ στις 18:00 η Λιεπάγια φιλοξενείται από τη Ρίγας Σκόλα για το πρωτάθλημα Λετονίας.

Μάχες για την ουρά

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Αργεντινή και σε πρώτο πλάνο είναι η μάχη της παραμονής. Η Άρσεναλ Σαραντί υποδέχεται την Ταγιέρες, η οποία θα έχει το μυαλό της και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ λίγο αργότερα στη Χουνίν, Σαρμιέντο και Πατρονάτο θα “πολεμήσουν” σε ένα κομβικό ματς για την ουρά.

Το ενδιαφέρον στο “Urbano Caldeira”

Με δυο αναμετρήσεις ξεκινάει απόψε η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας. Στην πρώτη χρονικά (01:00), η Κουιάμπα υποδέχεται τη Σεαρά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν στο μυαλό το ντέρμπι με τη Φορταλέζα που ακολουθεί, για το κύπελλο. Δυο ώρες αργότερα, Σάντος και Μπραγκαντίνο τίθενται αντιμέτωπες στο “Urbano Caldeira”, στο παιχνίδι που συγκεντρώσει τα βλέμματα.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Πλήρες πρόγραμμα στο MLS

Επιστρέφουν στη δράση οι Αμερικάνοι με πλήρες πρόγραμμα Σαββατοκύριακου, απόψε διεξάγονται 10 αναμετρήσεις, με το πρόγραμμα να ξεκινά στο Σιάτλ, όπου οι φορμαρισμένοι Σάουντερς υποδέχονται το πρωτοπόρο Λος Άντζελες.

aktinografia pame stoixima

17 Ιούν 22

Μειωμένη η αγωνιστική δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (17/06). Ωστόσο, και πάλι προκύπτει στοιχηματικό ενδιαφέρον για παιχνίδια σε…

aktinografia pame stoixima

16 Ιούν 22

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν και πάλι στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (16/06) είναι στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα σε…

aktinografia pame stoixima

15 Ιούν 22

Η δράση στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα οι αγώνες σε Αργεντινή και Βραζιλία ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης…

aktinografia pame stoixima

14 Ιούν 22

O αγώνας που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και τα ματς του Nations…

aktinografia pame stoixima

13 Ιούν 22

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το κουπόνι ΟΠΑΠ, με τη δράση να παραμένει…

aktinografia pame stoixima

12 Ιούν 22

Τα παιχνίδια των Εθνικών συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, ενώ δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής…

aktinografia pame stoixima

11 Ιούν 22

Oι αναμετρήσεις για το Nations League αλλά και τα μπαράζ ανόδου παραμονής στη Super League έχουν ενδιαφέρον στο κουπόνι…

aktinografia pame stoixima

10 Ιούν 22

Oι αναμετρήσεις για το Nations League τραβούν και πάλι τα βλέμματα στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (10/06), με τα…

aktinografia pame stoixima

09 Ιούν 22

Το Nations League και οι αγώνες του πρωταγωνιστούν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (09/06), από το οποίο ξεχωρίζει η…

aktinografia pame stoixima

08 Ιούν 22

Συνέχεια στη φάση των ομίλων του Nations League δίνεται και τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης να ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ…

Author: Joseph Johnson