aktinografia pame stoixima

Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (14.06.2022)

O αγώνας που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και τα ματς του Nations League είναι σε πρώτο πλάνο στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (14/06). Τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας ακολουθούν παρακάτω.

Για την τελευταία θέση στο Κατάρ!

Απόψε συμπληρώνεται το παζλ του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κόστα Ρίκα και Νέα Ζηλανδία θα διεκδικήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδι στην Ντόχα, το τελευταίο από τα 32 εισιτήρια, για να πλασαριστούν στον όμιλο με Ισπανία, Γερμανία και Ιαπωνία.

Αγγλία – Ουγγαρία

Την πρώτη τους νίκη στον όμιλο ψάχνουν οι Άγγλοι, που θα παίξουν με βασικό σχήμα σήμερα, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Απέναντί τους οι Ούγγροι που συνεχίζουν να κοντράρουν στα ίσια όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τουρκία – Λιθουανία

Πολλά με λίγα προμηνύεται το παιχνίδι στη Σμύρνη με τους φορμαρισμένους Τούρκους να θέλουν το 4/4 στον όμιλο απέναντι στους αποκαρδιωτικούς Λιθουανούς, που έχασαν και στα Φερόε, λίγες μέρες μετά το 0-6 του Βίλνιους από τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Αρμενία – Σκωτία

Μετά από την απογοητευτική της εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ιρλανδία, η Σκωτία καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση. Έχει την ευκαιρία να το κάνει κόντρα στη σαφώς κατώτερη ποιοτικά Αρμενία, κάτι που έκανε και στο ματς του πρώτου γύρου.

Ουκρανία – Ιρλανδία

Μπορεί να μην αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, λόγω του πολέμου, ωστόσο η Ουκρανία έχει βαλθεί να δώσει λίγη χαρά στους οπαδούς της, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο τρέχον Nations League. Από την πρώτη της νίκη προέρχεται η Ιρλανδία και μάλιστα σε ντέρμπι με τη Σκωτία (3-0).

Λιχτενστάιν – Λετονία

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες μέχρι στιγμής στον όμιλο, καθώς το Λιχτενστάιν παραμένει χωρίς βαθμό και η Λετονία έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια. Σε περίπτωση που κάνει και το 4×4 ενδεχομένως να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση, περιμένοντας όμως και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Εμβόλιμη στην Αργεντινή

Φουριόζοι μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα οι Αργεντίνοι, απόψε ξεκινά η 3η (εμβόλιμη) αγωνιστική με πέντε αναμετρήσεις. Η Εστουδιάντες υποδέχεται την Σαρμιέντο με στόχο να περάσει προσωρινά στην κορυφή, η Ντεφένσα ψάχνει την πρώτη της νίκη υποδεχόμενη την Ουρακάν, η Ταγιέρες θέλει να κάνει το 2/2 στην Κόρδοβα απέναντι στη νεανική Νιούελς, ενώ το Πατρονάτο – Αλντοσίβι είναι από τώρα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την παραμονή.

aktinografia pame stoixima

13 Ιούν 22

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το κουπόνι ΟΠΑΠ, με τη δράση να παραμένει…

aktinografia pame stoixima

12 Ιούν 22

Τα παιχνίδια των Εθνικών συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα, ενώ δράση έχουμε και σε αρκετά πρωταθλήματα της Λατινικής…

aktinografia pame stoixima

11 Ιούν 22

Oι αναμετρήσεις για το Nations League αλλά και τα μπαράζ ανόδου παραμονής στη Super League έχουν ενδιαφέρον στο κουπόνι…

aktinografia pame stoixima

10 Ιούν 22

Oι αναμετρήσεις για το Nations League τραβούν και πάλι τα βλέμματα στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (10/06), με τα…

aktinografia pame stoixima

09 Ιούν 22

Το Nations League και οι αγώνες του πρωταγωνιστούν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (09/06), από το οποίο ξεχωρίζει η…

aktinografia pame stoixima

08 Ιούν 22

Συνέχεια στη φάση των ομίλων του Nations League δίνεται και τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης να ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ…

aktinografia pame stoixima

07 Ιούν 22

Άλλη μια μέρα όπου δεσπόζουν τα ματς εθνικών ομάδων είναι η σημερινή, με το Nations League και τους αγώνες…

aktinografia pame stoixima

06 Ιούν 22

Για ακόμη μια μέρα τα παιχνίδια των Εθνικών ξεχωρίζουν από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας, ενώ δράση έχουμε σε…

aktinografia pame stoixima

05 Ιούν 22

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να…

aktinografia pame stoixima

04 Ιούν 22

Το Nations League αλλά και πρωταθλήματα σε Αργεντινή και Βραζιλία έχουν αγώνες που ξεχωρίσουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου…

Author: Joseph Johnson