ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ -ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ρίβερ χωρίς Άλβαρεζ, Μινέιρο με Χουλκ

Με παιχνίδια στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθούμε και σήμερα και μάλιστα με τις πρωταθλήτριες σε Βραζιλία και Αργεντινή, Μινέϊρο και Ρίβερ Πλέϊτ, οι οποίες δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Οι αποστολές τους δεν είναι εύκολες, γι’  αυτό και οι αποδόσεις είναι ανεβασμένες και φυσικά είναι ευκαιρία να επιλέξουμε προγνωστικά στοιχήματος που μπορεί να μας κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο, το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Ουνιόν Σάντα Φε – Ρίβερ Πλέιτ

Το γεγονός ότι η περσινή πρωταθλήτρια Ρίβερ Πλέϊτ, έχει ξεκινήσει χωρίς νίκη στις 3 πρώτες αγωνιστικές, είναι κάπως ανησυχητικό για την ίδια και πλήρως ενθαρρυντικό για την αντίπαλο της, Ουνιόν, η οποία την περασμένη Τετάρτη πέτυχε την πρώτη της νίκη  και μάλιστα εκτός έδρας, επί της Μπαράκας με 2-1. Είχε προηγηθεί το επίσης εκτός έδρας, επεισοδιακό 2-2 με την Κολόν, όπου η Ουνιόν ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι, ενώ το τελευταίο ημίωρο, οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές.  Με την Κολόν έπαιξε και η Ρίβερ Πλέϊτ, την Τετάρτη, σε ένα ματς που είχε 67% κατοχή μπάλας και 19 τελικές προσπάθειες και τελικά έχασε με 1-0! Ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι, που η Ρίβερ δεν πέτυχε γκολ, αφού είχαν προηγηθεί, δύο «λευκές» ισοπαλίες! Θεωρώ πως δεν έχει περιθώρια για 4η σερί γκέλα και θα κάνει τα πάντα για θετικό αποτέλεσμα, έστω και την ισοπαλία. Έχει και καλή προϊστορία με την Ουνιόν, καθώς στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια, μετράει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Παρατήρησα επίσης, ότι στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ρίβερ, σημειώνονται λίγα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, μπορεί να παίξουν χωρίς τον Αλβάρεζ, που αναχωρεί για την Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι!

Ατλέτικο Μινέιρο – Φλαμένγκο

Ντέρμπι, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες της περσινής περιόδου. Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέϊρο, έχει κάνει «κοιλιά» τελευταία και με 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, έχασε την επαφή με την κορυφή και βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς, κάτω από την πρωτοπόρο Παλμέϊρας, από την οποία πάντως, πριν από δύο εβδομάδες, είχε αποσπάσει ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας!  Αυτό που σίγουρα θέλει να ξεχάσει, είναι η βαριά ήττα με 5-3 από τη Φλουμινένσε, πριν από 10 μέρες. Η Φλαμένγκο, με αντίστοιχη πορεία, κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη, μετά από 3 σερί ήττες, αλλά ήταν κόντρα στην υποδεέστερη Κουϊάμπα (2-0). Είναι ωστόσο μόλις 3 βαθμούς κάτω από την Μινέϊρο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Το κακό είναι, ότι έχει μόνο μία νίκη στα 6 εκτός έδρας παιχνίδια της, ως τώρα. Με εξαίρεση μια νίκη της Φλαμένγκο με 1-0 το 2018, η Ατλέτικο στο γήπεδο της, την τελευταία δεκαετία, πετυχαίνει τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ματς, κόντρα στους «Γύπες», ενώ 3 φορές την έχει φιλοδωρήσει με 4άρες! Ισοπαλία υπάρχει μόνο μία (2-2) το 2016.  Πιστεύω ότι έχει προβάδισμα για τη νίκη, η παρέα του Χουλκ, ενώ βλέπω και πάλι να ξεφεύγει το σκορ, αφού η Ατλέτικο θέλει να ξεμπουκώσει.

19 Ιούν 22

O Oλυμπιακός έκανε προχθές την αρχή, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε χθες τη σκυτάλη και ο κλήρος πέφτει σήμερα στη…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

18 Ιούν 22

O Ολυμπιακός πέτυχε χθες το sweep κόντρα στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στο θρόνο της Βasket League μετά από έξι…

θαναηλακησ προγνωστικα 180622

18 Ιούν 22

Κι από τη Λατινική Αμερική στη Βόρεια για σήμερα Σάββατο και με αισιοδοξία για καλά αποτελέσματα, μετά την όχι…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17 Ιούν 22

Oι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο ΝΒΑ επέστρεψαν με διαφορά στο θρόνο του ΝΒΑ μετά από τέσσερα χρόνια και στα…

σκουντησ προγνωστικα nba 100522

16 Ιούν 22

Υπάρχει ένας μαγικός και ιερός αριθμός που γίνεται απόψε η γέφυρα η οποία συνδέει την Μπολόνια με τη Βοστώνη……

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16 Ιούν 22

Τι θα λέγατε να ταξιδέψουμε μέχρι τη Λατινική Αμερική για σήμερα και να βρούμε προγνωστικά στοιχήματος από Βραζιλία και…

σκουντησ προγνωστικα 15062022

15 Ιούν 22

O Ολυμπιακός πέρασε χθες από το ΟΑΚΑ με 78-72, προηγείται στη σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0…

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Προγνωστικά

14 Ιούν 22

Ο Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό στη σειρά των τελικών της Basket League και το νταλαβέρι των αιωνίων καλά κρατεί… Απόψε…

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

14 Ιούν 22

Κι όμως, οι Κροάτες έγραψαν ιστορία τελικά, με την πρώτη τους νίκη επί της Γαλλίας. Ποιος θα το φανταζόταν,…

13 Ιούν 22

Του Αγίου Πνεύματος είναι σήμερα και μένει να φανεί ποιοι θα δεχθούν την επιφοίτηση του!  Η αποψινή βόλτα μας…

Author: Joseph Johnson