ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ντέρμπι στο Ρίο και η Παλμέιρας το … σερί της

Η Αργεντινή δεν μας βγαίνει προς το παρόν και είναι φυσιολογικό, αφού είναι το ξεκίνημα της σεζόν κι ακόμη οι ομάδες δεν έχουν βγάλει τη πλήρη αγωνιστική τους ταυτότητα, οπότε τα αποτελέσματα είναι ανοικτά και τα προγνωστικά στοιχήματος είναι ρίσκο. Θα προτιμήσω λοιπόν μόνο αγώνες από Βραζιλία σήμερα και θα κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη, μέχρι να μπει και η Ευρώπη σε αγωνιστική δράση, με τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Μποταφόγκο – Φλουμινένσε

Το ντέρμπι του Ρίο, έρχεται ουσιαστικά την πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς και οι δύο ομάδες, έχουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα και περίπου τα ίδια γκολ και μετά από 14 αγωνιστικές, ισοβαθμούν στην 8η και 9η θέση, ενώ απέχουν 6 βαθμούς από την 4άδα, που δίνει και τα απευθείας εισιτήρια για το Κόπα Λιμπερταδόρες.  Η Μποταφόγκο είχε κάνει ένα αρνητικό σερί με 4 ήττες από τα τέλη του Μάη, αλλά στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, επανήλθε δριμύτερη και πέτυχε δύο σημαντικές νίκες και κόντρα σε ομάδες που ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η πρώτη ήταν εντός έδρας με τη Σάο Πάολο (1-0) και η δεύτερη στην έδρα της Ίντερνασιονάλ και ήταν θρίλερ, αφού παρότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 7ο λεπτό, κατάφερε τελικά με ένα γκολ στο 101’ των καθυστερήσεων, να επικρατήσει με 3-2!

Αυτό ήταν και το πρώτο της παιχνίδι μετά από 7 αγωνιστικές, που κατάφερε να σημειώσει περισσότερα από ένα, τέρματα. Η Φλουμινένσε, είναι επίσης σε καλή κατάσταση κι έρχεται από 3 αγώνες χωρίς ήττα και με 2 νίκες, η τελευταία κόντρα στην Κρουζέϊρο (2-1), την περασμένη Πέμπτη, για το κύπελλο. Ήταν το παιχνίδι που μας είχε χαρίσει 2 σημεία με καλά κέρδη! Τον Μάρτιο που ξανάπαιξαν στην έδρα της Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα του Ρίο, η Φλουμινένσε νίκησε με 1-0, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες στο ντέρμπι, αλλά μια βδομάδα μετά, η Φλουμινένσε νίκησε στην έδρα της Μποταφόγκο με 2-1 και πήρε ρεβάνς. Πιστεύω ότι κι απόψε, θα έχουμε θέαμα και γκολ και μάλλον κι από τις δύο πλευρές.

Αβαΐ – Παλμέιρας

Η πρωτοπόρος Παλμέϊρας είναι σαφώς το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση και θεωρώ, ότι η απόδοση του 1.70 που δίνει η νίκη της, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη και να πάει χαμένη. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέϊρα, έτρεχε αήττητο σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι που έχασε την Πέμπτη στο κύπελλο από τη Σάο Πάολο με 1-0, εκτός έδρας. Στο πρώτο ματς. Τη Σάο Πάολο πάντως, την είχε παίξει και πριν μια εβδομάδα και πάλι εκτός έδρας, για το πρωτάθλημα και την είχε νικήσει με 2-1.

Νομίζω πως η ήττα στο κύπελλο, ήταν παρένθεση και κόντρα στην Αβάϊ, η οποία  βρίσκεται 11 βαθμούς πιο κάτω, δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το τρίποντο και να φτάσει τις 5 σερί νίκες.  Στις 4 προηγούμενες μάλιστα, πέτυχε 12 γκολ, σκοράροντας τουλάχιστον 2 γκολ στην κάθε μία. Το μόνο ίσως που με κάνει κάπως διστακτικό, είναι ότι την Τετάρτη παίζει στη Παραγουάη με την Πορτένο για το Κόπα Λιμπερταδόρες και ίσως ο Φερέϊρα, προτιμήσει να κάνει κάποιες αλλαγές, που μπορεί να επηρεάσουν την Παλμέϊρας αγωνιστικά. Το ρίσκο πάντως, αξίζει.

σκουντης προγνωστικα αεκ ριγα

26 Ιούν 22

Eπεσε λοιπόν χθες το βράδυ η αυλαία και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τον θρίαμβο της Βιλερμπάν και εν αναμονή…

θαναηλακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 250622

25 Ιούν 22

Ο καύσωνας, μας οδηγεί και σήμερα σε πιο … δροσερά μέρη, κάπου εκεί, στη Λατινική Αμερική και ας ελπίσουμε,…

σκουντησ προγνωστικα στοιχηματοσ μπασκετ 250622

25 Ιούν 22

Μας χασομέρησαν αρκετά οι Γάλλοι, αλλά να που έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ρίξουν οριστικά και αμετάκλητα κι…

σκουντησ προγνωστικα στοιχηματοσ 23060222

23 Ιούν 22

Αυτό που ο ίδιος έπαθε στην περυσινή σεζόν, αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει σήμερα ο Προμηθέας! Τι εννοώ; Στη…

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

23 Ιούν 22

Επιμένουμε σε αγώνες από τη Λατινική Αμερική, αλλά αυτή τη φορά θα πάμε στη διοργάνωση του κυπέλλου σε Βραζιλία…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 220622

22 Ιούν 22

Ένα μειονέκτημα έχει η Μονακό σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και απόψε μπορεί…

ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

21 Ιούν 22

Αυλαία σήμερα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις πρωταθλήτριες του Σαν Μαρίνο και της Ανδόρας, να ανοίγουν το χορό…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

21 Ιούν 22

Η Λάρισα αστόχησε το Σάββατο στο πρώτο από τα τρία match balls που είχε στη διάθεση της για να…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

20 Ιούν 22

Η Ρεάλ, που αποκαλείται κιόλας «Βασίλισσα» επέστρεψε χθες στο θρόνο της μετά από δυο σεζόν κατακτώντας το στέμμα για…

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ -ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

19 Ιούν 22

Με παιχνίδια στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθούμε και σήμερα και μάλιστα με τις πρωταθλήτριες σε Βραζιλία και Αργεντινή, Μινέϊρο…

Author: Joseph Johnson