ΛΕΒΑΝΤΙΑ ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Αυλαία για το Τσάμπιονς Λιγκ

Αυλαία σήμερα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις πρωταθλήτριες του Σαν Μαρίνο και της Ανδόρας, να ανοίγουν το χορό από νωρίς, αλλά η δική μας επιλογή θα πάει στο βραδινό παιχνίδι της Λεβάδια της Εσθονίας με την Βίκινγκουρ του Ρέϊκιαβικ, ενώ, μετά τα πρώτα παιχνίδια της τελικής φάσης του EURO κάτω των 19 ετών, έχουμε σχηματίσει μια γνώμη για τις 8 φιναλίστ, οπότε μπορούμε να βρούμε προγνωστικά στοιχήματος στην δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Λεβάντια Ταλίν – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Οι πρωταθλήτριες της Εσθονίας και της Ισλανδίας, αναμετρώνται για πρώτη φορά και οι αποδόσεις του αγώνα τους, είναι αρκετά ενισχυμένες. Είναι και οι δύο σε αγωνιστική δράση, αφού τα πρωταθλήματα στις χώρες τους είναι σε εξέλιξη, οπότε τα πρώτα δείγματα έχουν δοθεί και αυτή τη στιγμή, δείχνουν και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από 17 αγώνες στην Εσθονία, η Λεβάδια έχει μόνο μία ήττα, από την Φλόρα Τάλιν (2-0), με την οποία μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας. Οι δύο τους έπαιξαν και πρόσφατα στις 29 Μαίου και η Λεβάδια, παρότι με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έχει πετύχει 8 γκολ, αλλά δέχεται κιόλας.

Η Βίκινγκουρ από την πλευρά της, παρότι έχασε στο ντέρμπι από την πρωτοπόρο Μπρέϊνταμπλικ με 3-0 κι έχασε και την επαφή με την κορυφή, πέτυχε 3 σερί νίκες στη συνέχεια, στις οποίες κι αυτή, σημείωσε 8 γκολ. Λόγω του Nations League και οι δύο ομάδες, έχουν παίξει μόνο ένα παιχνίδι το τελευταίο 20ήμερο. Τα πρωταθλήματα των δύο χωρών, είναι χαμηλά στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, με την Εσθονία 7 θέσεις καλύτερη, αλλά οι Ισλανδοί είναι πιο δυνατοί σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Πάντως, κανείς από την Βίκινγκουρ δεν κλήθηκε στην Εθνική, σε αντίθεση με την Εσθονία που είχε 3 παίκτες από την Λεβάδια στη σύνθεση της.

EURO U19 Προγνωστικά

Μετά τη συντριβή των διοργανωτών Σλοβάκων με 5-0 από τους Γάλλους, αλλά και την πιο δύσκολη επικράτηση των Ιταλών επί της Ρουμανίας με 2-1, νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μια πιο ασφαλή προσέγγιση στα δύο σημερινά παιχνίδια του ομίλου, στην δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Γάλλοι είχαν 24 τελικές στο ματς με τη Σλοβακία και δύο παίκτες της, από την τριάδα των επιθετικών, ο Μπονί και ο Βιρζίνιους, πέτυχαν από 2 γκολ ο καθένας.

Οι Ιταλοί είχαν 25 τελικές στο ματς με τους Ρουμάνους, αλλά χρειάστηκαν το γκολ του αναπληρωματικού Βολπάτο, για να πάρουν τη νίκη. Για τους νικητές των σημερινών αγώνων, οι αποδόσεις φυσικά είναι χαμηλές, ωστόσο μπορούμε να ποντάρουμε στα γκολ. Επίσης και στα δύο ματς, είχαμε λίγα κόρνερ. Ειδικά στο ματς των Ιταλών, μόνο 4, όλα για τους Ιταλούς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Διάβασε για τη νέα στοιχηματική εφαρμογή ➡ betsson app android

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

21 Ιούν 22

Η Λάρισα αστόχησε το Σάββατο στο πρώτο από τα τρία match balls που είχε στη διάθεση της για να…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

20 Ιούν 22

Η Ρεάλ, που αποκαλείται κιόλας «Βασίλισσα» επέστρεψε χθες στο θρόνο της μετά από δυο σεζόν κατακτώντας το στέμμα για…

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ -ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

19 Ιούν 22

Με παιχνίδια στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθούμε και σήμερα και μάλιστα με τις πρωταθλήτριες σε Βραζιλία και Αργεντινή, Μινέϊρο…

19 Ιούν 22

O Oλυμπιακός έκανε προχθές την αρχή, η Αρμάνι Μιλάνο πήρε χθες τη σκυτάλη και ο κλήρος πέφτει σήμερα στη…

σκουντησ προγνωστικα μπασκετ 18062022

18 Ιούν 22

O Ολυμπιακός πέτυχε χθες το sweep κόντρα στον Παναθηναϊκό και επέστρεψε στο θρόνο της Βasket League μετά από έξι…

θαναηλακησ προγνωστικα 180622

18 Ιούν 22

Κι από τη Λατινική Αμερική στη Βόρεια για σήμερα Σάββατο και με αισιοδοξία για καλά αποτελέσματα, μετά την όχι…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

17 Ιούν 22

Oι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο ΝΒΑ επέστρεψαν με διαφορά στο θρόνο του ΝΒΑ μετά από τέσσερα χρόνια και στα…

σκουντησ προγνωστικα nba 100522

16 Ιούν 22

Υπάρχει ένας μαγικός και ιερός αριθμός που γίνεται απόψε η γέφυρα η οποία συνδέει την Μπολόνια με τη Βοστώνη……

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

16 Ιούν 22

Τι θα λέγατε να ταξιδέψουμε μέχρι τη Λατινική Αμερική για σήμερα και να βρούμε προγνωστικά στοιχήματος από Βραζιλία και…

σκουντησ προγνωστικα 15062022

15 Ιούν 22

O Ολυμπιακός πέρασε χθες από το ΟΑΚΑ με 78-72, προηγείται στη σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό με 2-0…

Author: Joseph Johnson