μπορις τζονσον στοιχημα εκλογες

Αντικαταστάτες του Μπόρις Τζόνσον – Aποδόσεις στο στοίχημα

Τίτλοι τέλους για τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεν άντεξε, τελικά, τα σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνίστησε σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της θητείας του. Μετά το τσουνάμι παραιτήσεων υπουργών και ανώτατων κομματικών στελεχών τις τελευταίες ώρες, εντείνοντας την πίεση προς την Ντάουνιγκ Στριτ, στην αφετηρία βρίσκονται τώρα έντεκα εν δυνάμει διάδοχοί του στην ηγεσία των Τόρις.

Με φόντο τις ραγδαίες αυτές πολιτικές εξελίξεις, οι Βρετανοί άρχισαν να επιδίδονται στο αγαπημένο τους «σπορ» δηλαδή να στοιχηματίζουν για το ποιος από τους 11 υποψήφιους διαδόχους του Τζόνσον είναι ο επικρατέστερος για να πάρει την αρχηγία των Συντηρητικών. Ήδη οι βρετανικές στοιχηματικές εταιρείες άρχισαν να βγάζουν φαβορί και αουτσάιντερ με τις αντίστοιχες αποδόσεις. Και είναι βέβαιο ότι πολλοί Βρετανοί θα σπεύσουν να ποντάρουν μερικές στερλίνες, ο καθένας στον υποψήφιο της αρεσκείας του, ή ακόμη-ακόμη να πάρουν το ρίσκο για κάποιο αουτσάινερ μη τυχόν και… πάνε ταμείο.

Αποδόσεις: Οι πιθανοί διάδοχοι του Μπόρις Τζόνσον

Μπεν Γουάλας: Για τους Times και τις εταιρίες στοιχημάτων (με απόδοση 7), επικρατέστερος διάδοχος είναι ο Υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας, ο ρόλος του οποίου αναδείχθηκε ιδιαίτερα με αφορμή την πρόσφατη εισβολή στην Ουκρανία, παρότι ο ίδιος κρατά γενικά χαμηλούς τόνους και αποστάσεις από περιστατικά διαφθοράς και πολιτικής ίντριγκας. Ως πρώην Αρχηγός του Στρατού είναι πειθαρχημένος κομματικά, στηρίζοντας για αυτό το λόγο τον Μπόρις Τζόνσον στη διαδικασία μομφής εναντίον του.

Ρίσι Σουνάκ: Την ίδια απόδοση με τον Γουάλας δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες στη Βρετανία και ως προς την επικράτηση του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Ρίσι Σουνάκ στην κούρσα της διαδοχής στη Βρετανία. Μάλιστα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Υπουργούς που παραιτήθηκαν υπό το βάρος των ραγδαίων αποκαλύψεων, σημειώνοντας πως «το κοινό περιμένει δικαίως η κυβέρνηση να συμπεριφερθεί σωστά, ικανά και σοβαρά».
Η υψηλή δημοφιλία του εδράζεται στο γεγονός ότι ήταν ο αρμόδιος για την παροχή κρατικής ενίσχυσης στη διάρκεια της πανδημίας, ανοίγοντας τα δημόσια ταμεία προς τους πάντες, δεχόμενος, ωστόσο, βέλη τελευταία για τα υψηλά επίπεδα ακρίβειας.

Ντόμινικ Ράαμπ: Αν και οι εταιρίες στοιχημάτων του δίνουν απόδοση 26 στην επικράτηση για τη διαδοχή μεταξύ των Συντηρητικών, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ντόμινικ Ράαμπ αναπλήρωσε τον Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ενώ θεωρείται ένα από τα άτομα πλήρους εμπιστοσύνης του. Για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να προταθεί και για μεταβατικός ηγέτης των Συντηρητικών.

Πένυ Μορντάντ: Δυναμική γυναίκα που διεκδικεί τα ηνία των Συντηρητικών, η Πένυ Μορντάντ υπήρξε κήρυκας του Brexit, ενώ στην ίδια οφείλεται η αναβίωση των εμπορικών σχέσεων με τις ΗΠΑ, για αυτό και εκλαμβάνεται ως φαβορί με απόδοση 5,50 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Σαγίντ Τζαβίντ: Έχοντας διατελέσει Υπουργός με πολλά και διαφορετικά χαρτοφυλάκια, ο Υπουργός Υγείας δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της Μάργκαρετ Θάτσερ και της ελεύθερης αγοράς, ενώ μετέφερε την κυβερνητική πολιτική από τους οριζόντιους περιορισμούς στην ατομική ευθύνη, όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας από την Μεγάλη Βρετανία.

Λιζ Τρας: Η Υπουργός Εξωτερικών, Λιζ Τρας δηλώνει πιστή στον Μπόρις Τζόνσον τις τελευταίες ώρες, η ίδια, ωστόσο, είχε πυκνώσει το τελευταίο διάστημα τις επαφές της με στελέχη και βουλευτές των Συντηρητικών, βολιδοσκοπώντας το κλίμα για το επόμενο πολιτικό βήμα της προς τα πάνω, γεγονός που προσδιορίζει τη στοιχηματική της απόδοση στο 8.

Τα αουτσάιντερ

Ναντχίμ Ζαχάουι: Παιδί προσφύγων από το Ιράκ, ο Ναντχίμ Ζαχάουι διακρίθηκε ως Υπουργός αρμόδιος για τον εμβολιασμό και τις τελευταίες ώρες αναδείχθηκε σε Υπουργό Οικονομικών. Ωστόσο, βαρύνεται με υποθέσεις υπέρβασης καθήκοντος, ενώ διατηρεί σύνδεση με εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε φορολογικούς παραδείσους, στοιχεία που διαμορφώνουν την απόδοσή του στο 11.

Πρίτι Πατέλ: Αν και παιδί μεταναστών από την Ινδία, οι σκληροπυρηνικές της θέσεις για την παράνομη μετανάστευση την εκτόξευσαν στους κόλπους των Συντηρητικών, καθώς η ίδια αντιτάχθηκες πολλές φορές στην άφιξη μεταναστών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τζέρεμι Χαντ: Πρόκειται για την αρσενική εκδοχή της Τερέζα Μέι, όπως παρατηρούν βουλευτές των Συντηρητικών για τον Τζέρεμι Χαντ με απόδοση 13 στα στοιχήματα, γεγονός που καθιστά, κατά τους Financial Times, σκεπτικούς τους συναδέλφους του για την ανάδειξή του στην ηγεσία των Συντηρητικών.

Τομ Τούνγκενχατ: Δημοσιογράφος και αναλυτής εξωτερικής πολιτικής, ο Τομ Τούνγκενχατ με απόδοση 13 στα στοιχήματα είναι ένας από τους επικριτές τον Μπόρις Τζόνσον ως δυνητικός διάδοχός του, ενώ εξίσου αρνητικός είναι και απέναντι στις διμερείς σχέσεις Μεγάλου Βασιλείου – Κίνας, με αποτέλεσμα το Πεκίνο να του επιβάλλει προσωπικές κυρώσεις.

Μάικλ Γκόουβ: Πρόκειται για τον απόλυτο πολέμιο του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αν και σημειώνει απόδοση 21 ως προς την κούρσα διαδοχής, ήταν αυτός που προέτρεψε τον Πρωθυπουργό να παραιτηθεί, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την απόλυσή του το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Πηγή: protothema.gr

εκλογες στοιχημα αποδοσεις προγνωστικα

14 Απρ 22

Το ενδιαφέρον για εκλογές στοίχημα συγκεντρώνουν οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24…

εκλογες κιναλ αποδοσεις στοιχημα 2ος γυρος

18 Μαρ 22

Στοίχημα εκλογές του ΚΙΝΑΛ! Δείτε πως διαμορφώνονται οι αποδόσεις και ποιος είναι τα φαβορί! Το Κίνημα Αλλαγής εκλέγει νέο…

Γερμανία casino

18 Μαρ 22

Ομοσπονδιακές εκλογές στοίχημα στη Γερμανία είναι προγραμματισμένες αυτή την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου. Οι Γερμανοί πολίτες καλούνται να εκλέξουν νέο…

ΕΟΚ εκλογές στοίχημα

18 Μαρ 22

Οι εκλογές της ΕΟΚ πλησιάζουν… μετά από πολλές αναβολές. Από την αρχική ημερομηνία στα μέσα Σεπτέμβρη, η εκλογική διαδικασία…

Εκλογές πρόεδρος ΗΠΑ στοίχημα

18 Μαρ 22

O Ντόναλντ Τραμπ ίσως τελικά δεν είναι ο μόνος στεναχωρημένος από τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΗΠΑ. Υπάρχουν και…

εκλογές ΗΠΑ στοίχημα

18 Μαρ 22

Οι στοιχηματικές άλλαξαν τις αποδόσεις τους και πλέον ο Τραμπ προσφέρεται ως το φαβορί για τις εκλογές στις ΗΠΑ!…

Betarades εκλογές ΗΠΑ

18 Μαρ 22

Αμερική Εκλογές Στοίχημα: Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και αυτή θα είναι…

εκλογές ΗΠΑ στοίχημα

18 Μαρ 22

Ο εκλογικός πυρετός στις ΗΠΑ ανεβαίνει και οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του πλανητάρχη τα… δίνουν όλα! Τι…

Τραμπ Μπάιντεν στοίχημα

18 Μαρ 22

Οι Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν στις 3 Νοεμβρίου είναι και επίσημα…

Εκλογές ΗΠΑ αποδόσεις

18 Μαρ 22

Με λιγότερες από δύο εβδομάδες να απομένουν μέχρι τις Εκλογές των ΗΠΑ, το προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν δεν είναι…

Author: Joseph Johnson